Menü:hir

Bejelentkezés

Termékek

Megfigyelőrendszerek
7 >
IP megfigyelőrendszerek
6 >
HD megfigyelőrendszerek
7 >
Tápegységek
5 >
Kábelek, vezetékek
8 >
Szerelési anyagok
3 >

Top termék

DVX DVR042

Standalone 4 channel AHD 2.0 DVR, 4 analog/AHD/TVI/CVI/IP cameras, 1 x SATA, H.264+, recording 1080p LITE@12fps, HDMI, VGA video output, P2P, LAN, DHCP, DDNS, WEB server, mobile client, dual stream, power supply 12VDC.
Cikkszám: 20194
14,322 Ft/db
11,277 Ft+ÁFA/db

Tippek, javaslatok

Biztonságtechnika télen

Fontos számolni azzal a ténnyel, hogy télen jobban oda kell figyelnünk eszközeink tisztántartására. A hó, a megnövekedett csapadék bizony lerakódhat kameráink lencséjén, amit ha nem távolítunk el, akkor magunknak csinálunk gondot. Hiába van például egy jól működő biztonsági kameránk, ha nem látható a képén semmi, mert koszos, havas, jeges a lencséje. Legyünk figyelmesek!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Dahua ITC215-PW4I-IRLZF27135

 

 

Nagyon hasznos dolgot vezetett be az AI az arcfelismerős kamerákban, hiszen mostantól már nem lehet kinyomtatott 2 dimenziós képpel „átverni” az arcfelismerést, hanem valódi emberi arcnak kell megjelennie a képen, hogy az algoritmus aztán felismerje, azonosítsa.

Ez a technológia tovább gyűrűzik a kamerák világában és a rendszámleolvasók új generációját hozza el a mindennapokba. Lényege, hogy a rendszám objektumhoz kötött, azokat a rendszámokat olvassa a rendszer, ami egyértelműen előtte átesett a gépjármű azonosítás algoritmuson és a kamera járműnek érzékeli. Ez is azt a célt szolgálja, hogy rendszámtáblával a kezünkben azt a kamera elé tartva ne tudjunk bejutni a sorompón keresztül.

 

 

Az ITC-215-ös kamera egy korszakváltás időszakát testesíti meg az ANPR kamerák tekintetében, a jól bevált és nagysikerű ITC-237 kamerasorozat leváltójaként. Deep learning algoritmus által félvértezett új szériás kamerák sokkal pontosabb gépjármű azonosítást tesznek lehetővé, egyebek közt típust, színt, márkát képesek felismerni és természetesen a rendszámot is. Az AI algoritmusnak köszönhetően aztán tudunk visszakeresni is ezekre a felismert tulajdonságokra, bővítve ezzel a rendszer szolgáltatásait és nagyságrendekkel hatékonyabbá téve az utólagos elemzéseket, események keresését.

A kamera felszerelését illetően választhatunk többféle opció közül, szerelhetjük oszlopra, illetve vásárolhatjuk sima konzolos felfogatással is. Az oszlopszerelt kivitel adja a legnagyobb rugalmasságot, hiszen egy kitben van összerakva maga az 1,2m magas szerelőoszlop, aminek a tetejére az kerül és erre szerelhető az ITC215-PW4I-LZF27135 rendszámleolvasó kamera. Ennek a szerelési módnak nagy előnye, hogy az oszlopot szabadon tudjuk mozgatni a megfelelő rendszámleolvasási pozíció kiválasztásához.

A megfelelő rendszám leolvasáshoz és felismeréshez azonban fontos dolgokat kell szem előtt tartani szereléskor, mert bizony nem mindegy, hogy hova, milyen magasra szereljük a kamerát és onnan milyen dőlésszögben állítva akarunk rendszámot olvasni.Figyeljünk oda, hogy
:

 • A függőleges látószögszög nem haladhatja meg a 30 ° -os billentést
 • A vízszintes látószög szög nem haladhatja meg a 30 ° -ot.
 • 5 ° -nál nagyobb eltérést a horizontól nem léphet túl a rendszámtábla szöge.
 • Tekintettel arra, hogy az új kameras sorozat AI technológiás, fontos olyan feldolgozó egységet (NVR) választani hozzá, ami AI képes, le tudja kezelni az AI funkciókat. ANPR kamerákhoz alábbi rögzítőegységeket ajánljuk telepíteni:
   

Szériák:

 • Pro széria: NVR5000-4KS2 – 4 csatornán támogat ANPR funkciót
 • Ultra széria: NVR6000-4KS2- 8 csatornán támogat ANPR funkciót
 • AI széria: NVR4000I – 4 csatornán támogat ANPR funkciót
 • AI széria: NVR5000I – 8 csatornán támogat ANPR funkciót

 

 

Tekintse meg a cikkben szereplő termékeket áruházunkban

DAHUA

ITC215-PW4I-IRLZF27135

Megnézem

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

 • Irodaelektronika Bt.
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
 • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

 • E-mail: info@kameraabc.hu
 • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2019 webajanlat.hu

x
x