Menü:ismerteto

Bejelentkezés

Termékek

Megfigyelőrendszerek
7 >
IP megfigyelőrendszerek
6 >
HD megfigyelőrendszerek
7 >
Tápegységek
5 >
Kábelek, vezetékek
8 >
Szerelési anyagok
3 >

Top termék

DVX DVR042

Standalone 4 channel AHD 2.0 DVR, 4 analog/AHD/TVI/CVI/IP cameras, 1 x SATA, H.264+, recording 1080p LITE@12fps, HDMI, VGA video output, P2P, LAN, DHCP, DDNS, WEB server, mobile client, dual stream, power supply 12VDC.
Cikkszám: 20194
14,322 Ft/db
11,277 Ft+ÁFA/db

Tippek, javaslatok

Biztonságtechnika télen

Fontos számolni azzal a ténnyel, hogy télen jobban oda kell figyelnünk eszközeink tisztántartására. A hó, a megnövekedett csapadék bizony lerakódhat kameráink lencséjén, amit ha nem távolítunk el, akkor magunknak csinálunk gondot. Hiába van például egy jól működő biztonsági kameránk, ha nem látható a képén semmi, mert koszos, havas, jeges a lencséje. Legyünk figyelmesek!
2018.02.06.
Érdekes hírek, cikkek, írások

Üzletek és irodák védelme

Irodáink és üzletünk értékeinek védelme a gyakorlatban

Az üzletek és irodák megfelelő szakszerű védelme azért elengedhetetlen, mert sok esetben olyan áruérték, termékkészlet forog kockán, aminek az elvesztése hatalmas anyagi veszteséggel járhat.

Egy biztonsági kamerával felszerelt területen óriási kockázatot vállal a bűnt elkövetni készülő személy. Ma már ugyanis egy kamerarendszerrel jól felszerelt üzletet, aligha lehet büntetlenül kirabolni: köszönhetően az intelligens kamerák jó képminőségének és a rögzítők folyamatos technikai fejlődésének. Digitális rögzítő típustól és internet eléréstől függően, nem csak a helyszínen de otthon, vagy bárhol nézheti interneten keresztül a kamerák élőképeit vagy visszanézheti a digitális rögzítő által mentett, kiváló minőségű felvételeket.

Pár szót az analóg és IP rendszerekről

Az analóg és az IP típusú rendszerek működése hasonló, egy központi rögzítő eszköz tárolja a kamerák képét a belehelyezett merevlemezre. Az analóg és analógHD rendszereknél mindenképpen szükség van egy rögzítő eszközre és merevlemezre a felvételek tárolásához és megtekintéséhez.Az IP alapú, másnéven hálózati kamerák közt elérhetőek olyan típusok, amelyeknél lehetőség van a felvételeket microSD kártyára rögzíteni. Így akár önállóan, egy kamerával is megoldható a megfigyelés.
Mindkét típusú rendszer alkalmazásánál megvalósítható a távoli elérés, ami nagyban megkönnyítheti életünket. A mai profi kamerarendszerek olyan okosfunkciókkal vannak ellátva, amik hatékonyabbá teszik védelmünket. Ilyen funkció például a vonalátlépés, objektumkövetés, arcfelismerés.

A rendszerünkkel szemben fontos igény az informatikai biztonság. Mit tehetünk ennek érdekében?

 • Szaküzletben, minősített termékeket vásároljunk
 • A biztonsági követelményeknek megfelelő informatikai eszközöket alkalmazzunk
 • Erős jelszóval védjük rendszerünket
 • Bízzuk szakemberre a telepítést, beüzemelést
 • A telepítést követően azonnal győzödjünk meg a megfelelő működésről
 • Az eszközökön futó integrált szoftvert tartsuk naprakészen, ha szükséges egy karbantartás alkalmával ez megoldható

Hírlevél

Értesüljön akcióinkról elsőként! Kérjük, adja meg e-mail címét!

Tájékoztatók

Üzemeltető

 • Irodaelektronika Bt.
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-765421
 • Adószám: 21971064-2-43

Kapcsolat

 • E-mail: info@kameraabc.hu
 • Telefon: +3670-670-7831

Copyright © 2017-2019 webajanlat.hu

x
x